遲咗60年嘅婚紗照…

相信有好多新人都覺得結婚要影一輯好靚嘅婚紗相,與愛人留低一個美好回憶。小編都唔例外。

但聖保羅呢一對老夫婦年輕結婚時並無拍攝婚紗相嘅想法,只係兩個家庭簡單地慶祝。佢哋經常向子女分享二人年輕時嘅開心浪漫回憶,然而呢啲珍貴嘅回憶並無相片紀錄,婚紗相慢慢變成夫婦嘅遺憾。

不過60年後,有攝影師決定為夫婦倆拍攝婚紗相,去紀錄呢段60年維持不變嘅永恆愛情。攝影師更為夫婦準備咗一場小型婚禮,令夫婦回憶起60年前既溫馨又浪漫嘅婚禮,同時又為佢地嘅愛情增加一份寶貴嘅回憶。

呢批相真係好有情調同好靚啊!唔知大家覺唔覺得呢?

資料來源:Boredpanda

#婚紗相 #室外婚紗拍攝 #婚禮 #小型婚禮

精選文章
最新文章
發佈日期
標籤
No tags yet.
關注我們
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
關於我們

拉斐特Lafayette 於2011年成立,提供一站式婚嫁及活動統籌服務的婚禮及活動策劃品牌,由專業團隊為顧客量身打造,從籌劃構思、場地建議、設計佈置、餐飲到會到化妝攝錄影,以至證婚安排、婚紗禮服一站式全包,滿足不同顧客的需求,務必給顧客一個難忘的體驗。

聯絡我們

電話: 2506 0606

WhatsApp: 6900 7828
地址:九龍旺角廣東道1163號6樓

電郵: cs@L-wedding.hk

訂閱我們的資訊