最難忘及感動嘅婚禮

心目中難忘嘅婚禮,唔在乎隆重或奢華,而係當中嘅一份愛。 曾經有新人因家人病危而希望一個月內成婚,了其心願。 幾日後,當我哋趕緊為其籌備之際,家人病情急轉直下… 同新人幾經商量,最後決定安排律師即刻去醫院, 喺家人見證下做簽紙儀式,等佢可以無憾地離開。 新人嘅孝心令人動容,亦令我哋整個團隊毫不猶豫去一齊完成心願。 無論係一對新人點樣困難中互相支持嘅愛情,抑或盡孝盡義嘅親情,都俾我好大反思、學習! 祝願一對新人同偕白首之外,更想講一句:多謝您哋。

#婚禮

精選文章
最新文章
發佈日期
標籤
No tags yet.
關注我們
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
關於我們

拉斐特Lafayette 於2011年成立,提供一站式婚嫁及活動統籌服務的婚禮及活動策劃品牌,由專業團隊為顧客量身打造,從籌劃構思、場地建議、設計佈置、餐飲到會到化妝攝錄影,以至證婚安排、婚紗禮服一站式全包,滿足不同顧客的需求,務必給顧客一個難忘的體驗。

聯絡我們

電話: 2506 0606

WhatsApp: 6900 7828
地址:九龍旺角廣東道1163號6樓

電郵: cs@L-wedding.hk

訂閱我們的資訊